Anlık Bildirim

Bayram yoğunluğu operatörleri yine çökertti

Tüm yurtta uygulanan sokak kısıtlaması nedeniyle 80 milyon insanın bayramlaşma için telefonlara yönelmesi altyapısı yine çökertti. Sabah saatlerinden bu yana mobil erişimde sıkıntı var.

Bayram yoğunluğu operatörleri yine çökertti Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl yaşanan İstanbul depremi sonrasında hatların kilitlenmesi nedeniyle eleştiri konusu olan ve tazminata çarptırılan telekom operatörleri Ramazan Bayramı nedeniyle de sınıfta kalmış görünüyor.

Yine çöktü

Sosyal medyada dile getirilen sayısız şikayete göre bayramın ilk günü sabah saatlerinden itibaren telekom operatörlerinde yoğunluk başladı. Operatör fark etmeden kullanıcıların sevdikleri ve akrabalarına uzun süre ulaşamadıkları dile getiriliyor.

Geçtiğimiz yıllarda bayramlarda arama yoğunlukları oluyordu ancak insanlar birbirini ziyaret ettiği için bu yoğunluk belirli bir seviyede kalıyordu. Şimdi 80 milyon insan evine kapandığı için haliyle telekom operatörlerine baskı kat kat artmış oldu.

Elbette operatörlerin bu yoğunluğu tahmin ederek tedbirini alması gerekiyordu ancak şu ana kadar baskı azaltılamamış görünüyor. Muhtemelen gün sonuna kadar erişim sorunları devam edecek gibi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8160 kez okundu.
88 kişi, toplam 98 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
operatör, turkcell ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim