Baykar Haberleri

Etiket
Son dakika baykar haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), baykar hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 HF.

GİRİLEN İÇERİKLER
7 VİDEO 127 HABER 7 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
AYDA 4 İÇERİK

Baykar Son Dakika Haberleri

Güncel Baykar Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika baykar haberleri de dahil olmak üzere baykar ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 7 video, 7 galeri ve 113 adet baykar haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 7 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

baykar İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel baykar haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Baykar Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni baykar haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son baykar haberlerini okuduktan sonra, Savunma Sanayi İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Baykar Hakkında 💡

Baykar, Türkiye merkezli bir makine imalat ve savunma şirketidir. Baykar Makina ismiyle 1986 yılında Özdemir Bayraktar tarafından otomotiv sanayine yerlileştirmeye tabi hassas motor, pompa ve dişli kutusu parçalarının imalatı konusunda hizmet etme amacıyla kurulmuştur. Şirketin adı Bayraktar Kardeşler'in kısaltılmış hâlidir. 2000 yılından itibaren ailenin ikinci nesil mühendislerinin katılımı ile (Haluk, Selçuk ve Ahmet Bayraktar) Baykar bünyesinde savunma ve havacılık dünyasında insansız hava aracı (İHA) teknolojileri ile bu alanda Ar-Ge çalışmalarına başlanılmıştır. Şirket aynı zamanda Teknofest'in paydaşlarından biridir.

Baykar hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim