Anlık Bildirim

Başrollerde Dwayne Johnson, Gal Gadot ve Ryan Reynolds'ın olduğu Netflix filmi Red Notice'in çekimleri bitti

Başrollerinde son dönemin popüler isimlerinin olduğu yeni Netflix filmi Red Notice'in çekimleri bitirildi. Film aksiyon komedi türünde olacak.

Başrollerde  Dwayne Johnson, Gal Gadot ve Ryan Reynolds'ın olduğu Netflix filmi Red Notice'in çekimleri bitti Tam Boyutta Gör

Son dönemin popüler oyuncularının başrolünde olduğu, Netflix'in aksiyon komedi türündeki yeni filmi Red Notice'ten güzel bir haber paylaşıldı.

Normalde salgından önce çekimleri başlayan ancak ne yazık ki salgın sebebiyle çekimlerine ara verilen filmin çekimleri sonunda bitirildi. Geçtiğimiz günlerde Ryan Reynolds'ın çekimleri bitmişti, şimdi de komple filmin çekimleri tamamlanmış oldu. Filmin çekim aşamasından bazı görselleri de aşağıda bulabilirsiniz.

Red Notice filmi, dünyanın en çok aranan suçlularından birini yakalamaya çalışan bir Interpol ajanının hikayesine odaklanacak. Filmin başrollerinde ise Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Ritu Arya ve Chris Diamantopoulos gibi isimler bulunuyor. 2021 yılında da Netflix üzerinden yayınlanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim