Anlık Bildirim

Bakan Şimşek'ten 'öğrencilere vergisiz telefon' açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar düzenlemesi için çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Düzenleme hakkında herhangi bir detay vermedi.
Bakan Şimşek'ten öğrencilere vergisiz telefon açıklaması Tam Boyutta Gör
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, öğrencilere vergisiz telefon düzenlemesi hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, henüz çalışmaların tamamlanmadığını ve herhangi bir detay paylaşamayacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar vaadinde bulunmuştu. Seçimin ardından üç ay geçmesine rağmen henüz bu konuda resmi bir adım atılmadı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar düzenlemesi hakkındaki soruya şu yanıtı verdi:

“Çalışmamız var ama onun detayını veremiyorum. Yasal düzenleme gerektiren konularda tabii ki Meclisin açılması gerekir. İdari karar gerektirenler idari kararla yapılır. Ne zamanlama, ne içerik konusunda kesinleşmemiş konularda değerlendirme yapmayacağım. Genel konuşuyorum. Birden fazla konu var. Dolayısıyla prensip olarak ayaküstü çalışmanın tamamlanmadığı konularda değerlendirme yapmam doğru değil.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6869 kez okundu.
41 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İndirim, vergi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim