Anlık Bildirim

Akaryakıtta self servis dönemi: Deposunu kendi dolduran yakıtı indirimli alacak

Aytemiz self servis uygulamasıyla yakıtını kendisi dolduran tüketiciler benzin ve motorini indirimli satın alabilecek. 30 istasyonda uygulanmaya başlanan self servis hizmeti otogazda geçerli olmayacak

aytemiz self servis Tam Boyutta Gör
 

ABD’de aracınıza yakıt almak istediğinizde Türkiye’den farklı olarak yakıtı pompacılar değil kendiniz dolduruyorsunuz. Ülke genelinde yıllardır uygulanan bu sistem şimdi Türkiye’ye geliyor. Aytemiz, tüketicilerin kendi araçlarına yakıt doldurup bedelini ödeyebileceği “Aytemiz self servis” adalarını 30 istasyonda hizmete sundu. Aytemiz self servis hizmetini kullanan tüketicilere indirim fırsatı da var.

Aytemiz self servisi kullananlar yakıtı ucuza alacak 

Self servis hizmetine özel fiyat uygulaması yapılacağını belirten Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, benzin ve dizel alımlarında kullanılacak self servis yakıt fiyatlarının standart fiyatlardan daha düşük olacağını söyledi. Aytemiz self servis hizmetini kullanarak yakıtını kendisi dolduran müşteriler motorinin litresini 20 kuruş, benzinin litresini ise 15 kuruş indirimli satın alabilecek. Bu da 50 litrelik bir deponun yaklaşık 10 lira daha ucuza dolması anlamına geliyor.

Otogazda self servis uygulaması olmayacak 

Aytemiz self servis uygulaması ilk etapta kredi kartıyla kullanılabilecek. Daha sonra nakit ile de hizmet vermeye başlayacak Aytemiz self servis uygulamasında bir yıl içerisinde bitcoin veya kripto paraları bile kabul edebilecek bir noktaya gelinmesi planlanıyor. Aytemiz self servis uygulamasında yakıt ikmal işlemi yaklaşık 2-2.5 dakika içinde tamamlanabilecek. Otogaz dolumu eğitim gerektirdiği için otogazlı araçlarda self servis hizmeti kullanılamayacak.

İlk etapta 30 istasyonda bulunacak Aytemiz self servis uygulamasının bir ay sonra 100 istasyonu geçmesi hedefleniyor. Bu projenin Aytemiz’e maliyetinin 10 milyon lirayı bulduğu açıklandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12368 kez okundu.
107 kişi, toplam 112 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
aytemiz self servis, indirimli motorin ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim