Anlık Bildirim

Asus Zenfone 6 için Android 10 güncellemesi dağıtılmaya başlandı

Asus'un oyuncu telefonlarının yanında kullanıcılarına sunduğu amiral gemisi modeli Zenfone 6, Android'in en yenisi Android 10 sürümüne güncellendi. Kernel kaynak kodu ise sonraki haftalarda sunulacak.

Asus Zenfone 6 için Android 10 güncellemesi dağıtılmaya başlandı Tam Boyutta Gör

Mobil stratejisinde büyük değişiklikler yapan Asus, oyun telefonlarıyla dikkat çekmeyi başarmıştı. Bu dikkati bir de herkese hitap eden bir cihazla taçlandıran firma, kitlelere hitap etmeyi başardı ve cihazıyla oldukça iyi bir çıkış yakaladı. Bu cihazla ilgili olarak bir diğer güzel haber de şimdi geldi: Zenfone 6, Android 10 sürümüne güncelleniyor.

Asus Zenfone 6 için Android 10 güncellemesi dağıtılmaya başlandı

809,89MB boyutundaki güncelleme, cihazın yazılım sürümünü 17.1810.1910.63’e yükseltiyor ve ZenUI 6 arayüzüne sahip şekilde geliyor. Arayüzde hemen hemen hiç değişiklik yer almasa da cihazın Android 10 tabanında çalışıyor oluşu, yeni özelliklerin hepsini Zenfone 6 kullanıcılarına sunuyor. 

Cihazın uluslararası sürümü için parçalı bir şekilde dağıtılmaya başlanan güncelleme, kullanıcıların tamamına kısa süre içerisinde ulaşacak. Asus tarafından yapılan açıklamaya göre ise kaynak kod da önümüzdeki haftalarda sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim