Anlık Bildirim

Asus yeni uçan kalesini duyurdu

Asus Flying Fortress 8 adındaki oyuncu dizüstü modelinde onuncu nesil Intel Core H mobil işlemciler ve Nvidia GeForce GTX 1600 serisi ekran kartları yer alıyor.

Asus yeni uçan kalesini duyurdu Tam Boyutta Gör

Oyuncu donanımları pazarında Republic of Gamers yani ROG markası ile yakından tanıdığımız Asus zaman zaman farklı isimlendirmeler altında da oyuncu ürünleri tanıtıyor. Asus Flying Fortress oyuncu dizüstü bunlardan birisi.

Asus Flying Fortress 8 özellikleri ve fiyatı

Asus Flying Fortress oyuncu dizüstü serisi biraz daha Çin pazarı düşünülerek hazırlanmış. Serinin yeni üyesi çıtayı biraz daha yukarı çekiyor. Uçan kale anlamına gelen Asus Flying Fortress 8 oyuncu dizüstü modeli 15.6 inçlik LCD ekranında Full HD çözünürlük sunuyor. Ekran 144Hz tazleme hızına çıkabiliyor. İnce ekran çerçeveleri sayesinde biraz daha kompakt bir kasa elde edilmiş.

İşlemci tarafında onuncu nesil Core i5-10300H ve Core i7-10750H seçeneklerine yer veren dizüstü modelinde GeForce GTX 1650, GTX 1650 Ti ve GTX 1660 Ti ekran kartı seçenekleri sunuluyor. 8GB/16GB RAM yanında 512GB ve üzerinde depolama seçenekleri mevcut.

Asus Aura RGB aydınlatma ile donatılan klavyenin tuş basış mesafesi 1.8mm. HDMI 2.0b, USB Tip-C, USB Tip-A gibi girişleri olan Asus Flying Fortress 8 için 830$ başlangıç fiyatı mevcut ve Çin’de satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim