Anlık Bildirim

Asus’tan yüzde 65 boyutta oyuncu klavyesi

Asus ROG Falchion mekanik oyuncu klavyesi sadece yüzde 65 boyutlarda ve masanızda yer kaplamayacak. Cherry MX mekanik anahtarlar ise güçlü bir hissiyat sunuyor.

Asus’tan yüzde 65 boyutta oyuncu klavyesi Tam Boyutta Gör

Oyuncu donanımları pazarında artık yavaş yavaş küçük boyutlu klavyelere ilginin arttığını görüyoruz. Razer bu konuda başı çekiyor olsa da diğer oyuncular boş durmuyor. Asus ROG bu hafta mini bir klavye tanıttı.

Asus ROG Falchion özellikleri

Asus ROG Falchion mekanik oyuncu klavyesi masasında yer açmak isteyen ve büyük klavye boyutlarından yorulanlar için tasarlandı. Standart klavyenin yüzde 65 boyutlarında olan Falchion farklı yöntemlerle yine tam boy klavye hissiyatını yaşatıyor.

Küçük olduğu için haliyle sayısal tuş takımından mahrum olan klavyede toplam 68 tuş yer alıyor. Tuşlar Cherry MX mekanik anahtarlara sahip. Sol kısımda yer alan dokunmatik şerit ise bazı kısayolları atamanıza izin veriyor. Çerçeveler de ince olduğu için klavye oldukça kompakt.

Bu türden alışık olduğumuz üzere tuşların alt kısımlarında ikinci fonksiyon etiketleri mevcut ve eksik olan tuşların telafisi de böylece yapılmış oluyor. 2.4GHz üzerinden bağlanan klavye 400 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Her tuş için RGB aydınlatması açık olursa bu süre elbette düşüyor. Asus ROG Falchion mekanik oyuncu klavyesi için henüz bir fiyat açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim