Anlık Bildirim

Asus ROG Phone 3 gizli bir 160Hz moduna sahip

Asus ROG Phone 3 üzerinde bazı profesyonel testler yapan XDA ekibi gizli bir 160Hz modu keşfetmiş. Bununla birlikte Asus bunu sadece iç testler için ayırmış.

Asus ROG Phone 3 gizli bir 160Hz moduna sahip Tam Boyutta Gör

Aynı monitörlerde olduğu gibi görüntülerin daha canlı akması için akıllı telefonlarda da görüntüleme hızı yarışı başladı. Çıta 144Hz seviyesine kadar çıkarken Asus ROG Phone 3 rekor kırdı.

En yüksek tazeleme hızı

XDA geliştiricilerinin fark ettiği yeni özellik ekranın 160Hz seviyesine kadar çıkmasını sağlıyor. Yapılan testler Pac-Man oyununun 160fps sınırına kadar çıkabildiğini göstermiş. Bununla birlikte performans dengesizleşmeye başlıyor.

Önemli olan kısım ise 160Hz tazeleme hızının sadece şirket içi testler için ayrılmış ve son kullanıcıya sunulmamış olması. Yani telefonun müstakbel kullanıcıları 144Hz sınırında takılı kalacak. Testi yapanlar ADB shell gibi çekirdek seviyesinde işlemler yaparak bu hıza ulaşmış.

Elbette 160Hz hızının kilitli olması gelecek dönemde kullanılmayacağı anlamına gelmiyor. ROG Phone 3 olmasa da sonraki Asus telefonlarında ve diğer markalarda 165Hz ve ötesini görmek mümkün olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim