Anlık Bildirim

Assasin’s Creed Valhalla’nın çıkış tarihi yanlışlıkla açıklandı

Oyunun resmi Instagram hesabı yanlışlıkla çıkış tarihini açıkladı. Assasin's Creed Valhalla, 17 Kasım 2020'de çıkış yapacak.

Assasin’s Creed Valhalla’nın çıkış tarihi yanlışlıkla açıklandı Tam Boyutta Gör

Son bir hafta içerisinde iki farklı oynanış videosu sızan ve hakkında pek çok detayın ortaya çıktığı Assasin’s Creed Valhalla’nın şimdi de resmi olarak çıkış tarihi açıklandı. Valhalla’nın çıkış tarihi, firmanın İtalyanca paylaşım yapan resmi Instagram hesabından yanlışlıkla paylaşıldı. Assasin’s Creed Valhalla, 17 Kasım’da çıkacak.

Assasin’s Creed’in son iki oyununda önce Antik Mısır dönemine, sonrasında Antik Yunan dönemine konuk olmuştuk. Valhalla ile birlikte Viking dünyasına adım atıyoruz. Assasin's Creed Valhalla ve yeni çıkacak diğer Ubisoft oyunları hakkındaki detaylı bilgiler bu akşam saat 22.00’de başlayacak Ubisoft Forward isimli etkinlikte açıklanacak. Etkinliği Ubisoft’un YouTube kanalından canlı olarak seyredebilirsiniz.

Assasin’s Creed Valhalla; 17 Kasım 2020'de PC, PS4, Xbox One ve sonraki aylarda PS5, Xbox Series X konsolları için yayınlanacak. Oyunun PC versiyonu 269 TL’lik fiyatıyla ön siparişe sunuldu. Sızdırılan oynanış videolarını aşağıdaki YouTube bağlantılarından izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim