Anlık Bildirim
 
Tayvanlı ASRock'u şu ana dek çoğumuz uygun fiyatlı ve kalite olarak tatminkar düzeydeki anakartlarıyla tanıyoruz. Son zamanlarda ise firmanın ekran kartı pazarına giriş yapacağı bilgisi ortalıkta dolaşıyordu. Son gelen haberlerde firmanın resmi olarak pazara giriş yaptığına yer verildi.


Sadece AMD'nin çözümlerinin kullanacak olan firmanın ilk modelleri Phantom Gaming adlandırmasına sahip. AMD'nin Polaris mimarisinin elden geçirilmiş ve saat hızları arttırılmış hali olan RX 500 serisi GPU'ların yer aldığı ailede tüm kartlar firmanın Phantom soğutucusu ile serinletiliyor.

Çift bilyeli rulman kullanılan fanla soğutucu ünitenin aktif kısmının uzun ömürlülüğü sağlanırken genişletilmiş taban plakası sayesinde de pasif kompartmanın da ısı transferi hızlandırılmış. GPU ve bellek frekanslarına baktığımızda ise 4 modelinde fabrika çıkışı hız aşırtmalı geldiğini görüyoruz. Tabi ASRock'un modeller için hazırladığı Phantom Gaming Tweak yazılımıyla Polaris tabanlı çözümlerin performansına performans katmanız da mümkün.

GPP'yi boykot edenler için seçenekler arttı

Doğrusu Nvidia'nın donanım severler tarafından büyük tepkiyle karşılanan GPP stratejisinden sonra ASRock'un pazara girişi seçeneklerin çoğalması adına güzel bir gelişme. Zira yabancı forumlara baktığımızda bır kısım kullanıcılar tarafından GPP'yi imzaladığı iddia edilen MSI, Gigabyte ve ASUS'un ürünleri her ne alanda olursa olsun boykot edilmekte. Haliyle ekran kartı kanadında geriye kalan Powercolor, XFX ve Sapphire'in yanına bir de ASRock eklenmiş oldu. Aşağıdaki galerimizden modelleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5289 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd radeon rx 570, amd radeon rx 580 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim