Anlık Bildirim

Apple yakında 14.1 inç mini LED ekranlı MacBook Pro'yu tanıtabilir

Apple konusunda yaptığı güvenilir tahminlerle bilinen analist Ming-Chi Kuo'ya göre, şirket bu yıl 14.1 inç mini LED ekranlı MacBook Pro başta olmak üzere yeni bilgisayar modellerini tanıtacak.

Apple yakında 14.1 inç mini LED ekranlı MacBook Pro'yu tanıtabilir Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Apple, 16 inç ekranlı MacBook Pro'yu piyasaya sürdüğünde, akıllara acaba 13-inç modeli ile ilgili de bir gelişme olacak mı sorusu geldi. Analist Ming-Chi Kuo'ya göre şirket bu yıl birkaç mini LED ekranlı ürününü piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Apple mini LED ekranlara yöneliyor

Yaptığı güvenilir tahminlerle tanıdığımız Ming-Chi Kuo, Apple'ın 14.1 inç MacBook Pro da dahil olmak üzere, bu yıl piyasaya altı mini LED ekanlı bilgisayar sunacak. Kuo'ya göre, 14.1 inç MacBook Pro, Apple serisindeki 13 inç modelin yerini alacak. Bu karar Apple'ın 15 inç MacBook Pro'yu geçen yıl 16 inçlik bir sürümle değiştirmesinin ardından geliyor. Mini LED paneline ek olarak, 14 inç MacBook Pro'nun Magic Keyboard adlı yeni klavye teknolojisine sahip olması bekleniyor.

Apple yakında 14.1 inç mini LED ekranlı MacBook Pro'yu tanıtabilir Tam Boyutta Gör

Tüm bunlara ek olarak 14 inç MacBook Pro'nun, Apple'ın 2020'de piyasaya süreceği mini-LED ürünlerinden sadece biri olduğu söyleniyor. Diğer ürünler arasında 12.9 inç iPad Pro, 27 inç iMac Pro, 16 inç MacBook Pro, 10,2 inç iPad ve 7,9 inç iPad mini modellerinin yer alacağı belirtilmiş. Kuo, 4. çeyrekte çıkacağını söylediği iMac Pro dışındaki ürünler için belirli bir çıkış tarihi vermekten ise kaçınıyor. mini LED teknolojisi ekran panelinin arkasına yerleştirilen minik LED aydınlatmalara dayanan bir teknoloji ve daha gelişmiş kontrast oranları sunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim