Anlık Bildirim

Apple, Windows için yeni multimedya uygulamaları oluşturacak programcı arıyor

Apple, Windows için yeni nesil multimedya uygulamaları oluşturacak yazılım mühendisleri arıyor. Şirketin LinkedIn'deki iş ilanı bu konuda bazı ipuçları verdi.

Apple, Windows için yeni multimedya uygulamaları oluşturacak programcı arıyor Tam Boyutta Gör

Apple, macOS'a yaptığı en son güncellemede, iTunes medya oynatıcısını Music, Apple TV ve Podcast'ler olmak üzere üç farklı uygulamaya ayırmıştı. Ancak iTunes'un Windows 10 sürümü hala aynı şekilde duruyor. Görünüşe bakılırsa bu durum yakında değişecek.

Apple, LinkedIn platformunda yeni bir iş ilanı yayınladı. Şirket "Windows için yeni nesil medya uygulamaları oluşturmaya" yardımcı olacak yazılım mühendisleri arıyor. Zira şu an Windows 10 kullanıcıları Apple TV+ ve Apple Music gibi hizmetlerin web sürümlerini kullanmak zorunda kalıyorlar ki bu pek kullanışlı değil.

Apple, Windows için yeni multimedya uygulamaları oluşturacak programcı arıyor Tam Boyutta Gör

Üç farklı Windows uygulaması gelebilir

İş ilanındaki pozisyonlara bakılırsa Apple tıpkı macOS Catalina’da yaptığı gibi üç ayrı Windows uygulaması sunabilir. Şirket adaylar için UWP (Evrensel Windows Platformu) deneyiminini büyük bir artı olacağını söylüyor. Bu da Apple'ın uygulamaları Xbox One ve diğer Microsoft cihazlarına taşımayı planladığını gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim