Anlık Bildirim

Apple Watch 3 sahipleri watchOS 7 güncellemesinden şikayetçi

Apple'ın kısa bir süre önce kullanıma sunduğu watchOS 7 güncellemesi Apple Watch 3'e iyi gelmedi. Akıllı saat sahipleri yeni güncellemenin ardından birçok sorunla karşılaştıklarını bildiriyor.

Apple Watch 3 sahipleri watchOS 7 güncellemesinden şikayetçi Tam Boyutta Gör

Apple Watch Series 3 sahipleri cihazlarını watchOS 7'ye güncelledikten sonra birçok problemle karşılaşmaya başladılar. Akıllı saat sahipleri Apple Destek Forumu'nda tam 11 sayfalık bir şikayet başlığı oluşturmuş durumdalar.

Çoğu kullanıcı, günde birkaç kez tekrarlayan "rastgele yeniden başlatma" hatasından dert yanıyor. Artan güç tüketimi, performansta gözle görülür düşüş ve GPS modülünün neredeyse tamamen çalışmadığına dair şikayetler de var.

Apple Watch 3 sahipleri watchOS 7 güncellemesinden şikayetçi Tam Boyutta Gör

watchOS 7.0.1 de sorunları çözmüyor

Sorun yaşayan bazı kullanıcılar watchOS 7'yi "şimdiye kadarki en kötü watchOS sürümü" olarak tanımlıyor. Daha da kötüsü hata düzeltmeleri ile kullanıma sunulan watchOS 7.0.1'in de söz konusu sorunları gidermemesi.

Apple, watchOS'un önceki herhangi bir sürüme "geri alınmasına" izin vermediği için kullanıcılar işletim sistemin altıncı sürümüne geri de dönemiyor. watchOS 7 kadran paylaşma, uyku takibi, Antrenman ve Fitness uygulamalarındaki yeni özellikler ve otomatik el yıkama algılama fonksiyonuyla gelmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim