Anlık Bildirim

Apple TV Remote uygulaması mağazadan kaldırıldı

Apple TV kutularını kumanda edebileceğiniz Remote TV uygulaması mağazadan kaldırıldı. Bunun yerine Kontrol Merkezi’ne kumanda menüsünü ekleyerek kullanmaya devam edebilirsiniz.

Apple TV Remote uygulaması mağazadan kaldırıldı Tam Boyutta Gör

Apple’ın bugüne kadar pek çok harici olarak kullanılan uygulamayı iOS sistemine entegre ederek mağazadan kaldırdığını gördük. Şimdi sırada Apple TV kutularını uzaktan kumanda edebilen TV Remote uygulaması var.

TV Remote uygulaması artık yok

iOS 12 işletim sisteminden itibaren Apple TV kutularını kumanda edebileceğiniz bir menü Kontrol Merkezi içerisinde yer almaya başlamıştı. iOS 12 ve iOS 13 sürümleri yüzde 95 üzerinde bir orana sahip olduğu için haliyle Apple TV kutuları için ekstra bir uygulama indirmeye gerek kalmıyor.

Gelen bilgilere göre asıl olarak kumanda görevi gören TV Remote uygulaması App Store mağazasından kaldırıldı. Uygulamanın destek bilgilerinde de artık kumanda menüsünün Kontrol Merkezi’ne nasıl entegre edileceği anlatılıyor.

Uygulamanın kaldırılmasından iOS 12 öncesi eski bir iOS cihazı olan kullanıcılar etkilenecek gibi görünüyor ancak Apple TV kutusunun hali hazırdaki fiziksel kumandası eksiklik hissettirmeyecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim