Anlık Bildirim

Apple One abonelik paketi kullanıma sunulmaya başlandı: Abonelikler tek pakette daha uygun fiyata

Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade gibi ürünleri bir araya getirecek Apple'ın büyük hizmet paketi Apple One piyasaya sürüldü.

Apple One abonelik paketi kullanıma sunulmaya başlandı: Abonelikler tek pakette daha uygun fiyata Tam Boyutta Gör

Apple'ın ilk olarak Eylül ayındaki etkinliğinde duyuduğu Apple One abonelik hizmeti piyasaya sürüldü. Apple One, Apple'ın ücretli uygulamalarını tek bir çatı altında toplayarak uygulamaların daha uygun fiyata kullanıcılara sunulmasını amaçlayan bir hizmet.

Apple One abonelikleri neleri sunuyor?

Apple One Individual ve Apple One Family 100'den fazla ülkede piyasaya sürülürken, Apple One Premier yalnızca Apple News + 'ın kullanılabildiği bölgelerde sunulacak. Ülkemizde Apple News + kullanılabilir olmadığı için Apple One Premier de kullanılamayacak.

Apple One abonelik paketi kullanıma sunulmaya başlandı: Abonelikler tek pakette daha uygun fiyata Tam Boyutta Gör

Individual abonelik: aylık 14,95 dolar karşılığında; Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade ve 50 GB iCloud depolama alanı sunuyor.

Family abonelik: 19,95 dolar karşılığında; altı aile üyesi arasında paylaşabildiği, Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade ve 200 GB iCloud depolama alanı sunuyor.

Premier abonelik: 29,95 dolar karşılığında; altı aile üyesinin paylaşabildiği, Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+, Apple Fitness + ve 2 TB iCloud depolama alanı sunuyor.

Apple One abonelikleri henüz ülkemizde sunulmadı. Apple One için Türkiye ücretlendirmeleri önümüzdeki birkaç gün içinde kesinleşebilir ancak ücretlendirmenin direkt olarak mevcut kur üzerinden hesaplanması durumunda ülkemizde pek fazla kullanıcıya ulaşamayacağı düşünülebilir.

Kaynakça https://www.techradar.com/news/apple-one-subscription-service-release-date-price-and-news https://www.theverge.com/2020/10/29/21540875/apple-one-bundle-release-date-price-tiers-music-tv-plus-arcade-news-fitness Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8884 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple one, apple one fiyatlar ve
2 etiket daha apple one abonelik Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim