Anlık Bildirim

Apple, mağazalarına değişim cihazlarında düşük stok uyarısı yaptı

Çin'deki üretim tesislerinin koronavirüs sebebiyle tam kapasitede çalışamaması, Apple'ın iPhone stoklarını dünya çapında geriletti. Bu gerileme ile mağazalardaki değişim cihaz stoğu düşük.

Apple, mağazalarına değişim cihazlarında düşük stok uyarısı yaptı Tam Boyutta Gör

Apple’ın koronavirüs sebebiyle sıkıntıya giren özellikle Çin merkezli üretim hatları, mağazalar tarafından sağlanan değişim cihazlarında stok sıkıntısına sebebiyet vermeye başladı. 

Bloomberg raporuna göre Apple mağazalarında çalışanlara yapılan bir uyarı, önümüzdeki iki-dört hafta boyunca değişim iPhone cihazlarında düşük stok seviyesinde olunacak. Bu durum, iPhone değişiminiz gerekse ve bu konuda tamamen haklı olsanız da sizi bir süre Apple’ın bekletmek zorunda kalacak olması şeklinde ortaya çıkacak.

Apple’ın farklı ürün serilerinde koronavirüs sebebiyle üretimi durduran fabrikaların etkisi gözleniyor. iPhone 11 hacminde dünya çapında bir düşüş olurken iPad Pro da benzer sıkıntıları çekiyor. Değişim iPhone cihazlardaki stok yetersizliği, yeni telefon almayı düşünmeyenler için de bir sıkıntı olacak zira kullanıcıların günlük cihazlarını kaybedip yenisini alamaması demek olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim