Anlık Bildirim

Apple "kendin onar" programını başlatıyor: iPhone ve Mac yedek parçası satacak

Apple, son kullanıcıların orijinal Apple parçalarını ve aletlerini satın alarak cihazlarını onarabilmelerini sağlayan Self Servis Onarım programını duyurdu.     

Apple 'kendin onar' programını başlatıyor Tam Boyutta Gör

Apple, müşterilerin cihazlarını şirkete ait orijinal parça ve araçları kullanarak bağımsız olarak onarmalarına olanak tanıyan Self Servis Onarım programını duyurdu.

Başlangıçta yalnızca iPhone 12 ve iPhone 13 serisi akıllı telefon sahipleri bu programdan yararlanabilecek. Şirket daha sonra MacBook Air, 13 inç MacBook Pro, Mac mini ve 24 inç iMac de dahil olmak üzere M1 tabanlı Mac'ler için Self Servis Onarım parçaları sunacak. Apple, programı 2022'nin başlarında ABD'de ve yıl içinde bir dizi başka ülkede başlatacak ve müşteriler orijinal onarım parçalarını çevrimiçi olarak satın alabilecekler. Online mağazada 200'den fazla yedek parça ve alet sunulacak.

Apple 'kendin onar' programını başlatıyor Tam Boyutta Gör

Ürün zarar görmedikçe garanti dışı kalmayacak

İlk aşamada müşteriler akıllı telefonları için ekran, kamera ve pil satın alabilecekler. Diğer bileşenler ise önümüzdeki aylarda satışa sunulacak. Ayrıca Apple, cihaz sahiplerine evde onarım için ayrıntılı kullanıcı talimatları da sağlayacak. Şirket, programın Amerika Birleşik Devletleri'nde başlatılmasından sonra bu talimatları web sitesinde yayınlayacağını duyurdu.

Self Servis Onarım programında, cihaz sahibi onarım işlemi sırasında ürüne zarar vermedikçe, ürün garantisi geçersiz olmayacak. Ancak Apple, programın elektronik cihaz tamiri konusunda deneyimli kişiler için tasarlandığını vurgulamakta. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16310 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mac, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim