Anlık Bildirim

Apple, kendi katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Apple, kendi katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayarı üzerinde çalışıyor ve ortaya çıkan yeni bir rapora göre bu bilgisayar 2026'da piyasaya sürülebilir. İşte detaylar:
Apple, katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayar üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör
Teknoloji devi Apple, ürün yelpazesini geliştirmek için çalışmalara devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bir rapora göreyse Apple, Asus'un bu yolda öncelik ettiği katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayarlar üzerinde çalışıyor. 

Apple, 2026'da katlanabilir bir dizüstü bilgisayar piyasaya sürebilir

Asus, Zenbook Fold serisiyle katlanır ekranlı dizüstü bilgisayarları hayatımıza sokmuştu. Ancak ileride Asus'u büyük bir rekabet bekliyor olabilir. Çünkü Kore'den gelen bir habere göre Apple, kendi katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayarı üzerinde çalışıyor. 

Apple'ın endüstri kaynaklarına göre şirket, 2026'da katlanabilir bir dizüstü bilgisayar piyasaya sürebilir. Rapora göre Apple, katlanabilir MacBook modelini piyasaya sürmek için tedarikçilerle görüşüyor ve 2025'te tüm detayları planladıktan sonra 2026'da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Eğer bu cihaz piyasaya sürülürse artık neredeyse durgun olan ekran pazarı yeniden canlanabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim