Anlık Bildirim

Apple, iPhone 12'nin lansman tarihini yanlışlıkla açıklamış olabilir

Yeni nesil iPhone'ların ne zaman tanıtılacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. Apple'ın YouTube kanalında planlanan canlı yayın etkinliği iPhone 12'nin önümüzdeki ay duyurulacağını gösteriyor.

Apple, iPhone 12'nin lansman tarihini yanlışlıkla açıklamış olabilir Tam Boyutta Gör

Apple'ın resmi YouTube kanalında önümüzdeki ay gerçekleştirilmesi planlanan bir canlı yayın etkinliği listelendi. Görünüşe bakılırsa şirket söz konusu etkinlik kapsamında yeni akıllı telefonlarını tanıtacak.

Yayının duyurusu, Apple kanalındaki videolar listeside "TEST" başlığıyla yer aldı. Planlanan etkinlik, listeden anında kaldırsa da kullanıcılar çoktan ekran görüntüsünü almayı başarmışlardı.

Apple, iPhone 12'nin lansman tarihini yanlışlıkla açıklamış olabilir Tam Boyutta Gör

iPhone 12 ne zaman çıkacak?

Lansman 10 Eylül tarihinde yapılacak gibi görünüyor. Hatırlayacağınız üzere iPhone 11 de 10 Eylül 2019'da tanıtılmıştı. Apple'ın etkinlik kapsamında iPhone 12, Apple Watch 6 ve yeni iPad gibi merakla beklenen ürünlerini sahneye çıkarması bekleniyor.

Apple, iPhone 12'nin lansman tarihini yanlışlıkla açıklamış olabilir Tam Boyutta Gör

Asıl soru yeni iPhone modellerinin ne zaman satışa sunulacağı. Şirket iPhone 12 serisinin birkaç hafta gecikmeli olarak piyasaya sürüleceğini resmen açıklamıştı. Yani gidişata bakılırsa lansman ile çıkış tarihi arasında bir ay gibi bir süre olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim