Anlık Bildirim

Apple, iOS 13'te yer alan FaceTime hatasını düzeltmiyor

Teknoloji devi Apple, kullanıcıların iOS 13 sürümünde olan bir FaceTime hatasını raporlamalarına karşın, aylardır konuyla ilgili olarak bir düzeltme yayınlamış değil.

Apple, iOS 13'te yer alan FaceTime hatasını düzeltmiyor

Birçok Apple kullanıcısı, iOS 13'te bulunan bir FaceTime hatasından şikayetçi durumda. Kullanıcıların belirttiğine göre FaceTime'da bir çağrı başlatıldığında, cihaz otomatik olarak WiFi modundan mobil veriye geçiş yapıyor.

Sorunun yazılımsal olduğu düşünülüyor

Resmi Apple forumları da olmak üzere, birçok kullanıcı konuyu şirkete raporlamış durumda ancak Apple, farkında olduğu bu sorunu çözmek için bir çaba sarfetmiyor. Şikayetler iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPad kullanıcılarından geldiği için, cihaza bağlı bir problemin olmadığı, sorunun yazılım kaynaklı olabileceği düşünülüyor.

Apple, iOS 13'te yer alan FaceTime hatasını düzeltmiyor Tam Boyutta Gör

Ayrıca, aynı sorundan muzdarip iOS 12.4 kullanıcıları da mevcut. Sorun temel olarak FaceTime bağlantısı esnasında cihazın WiFi bağlantısını kesip, mobil veriye bağlanması olarak açıklanıyor. Görüşme sona erdiğinde ise tekrar WiFi bağlantısı etkin oluyor. Birçok kullanıcı, cihazın fabrika ayarlarına döndürülmesine rağmen problemin çözülmediğini, ancak mobil veri tamamen devre dışı bırakılırsa WiFi üzerinden görüşme yapılabildiğini belirtiyorlar. Apple'ın aylardır süren bu probleme bir çözüm sunup sunmayacağı ise şimdilik muamma.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6178 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, ios 13 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim