Anlık Bildirim

Apple Glasses önümüzdeki yıl piyasaya sürülebilir

Analist John Prosser, Apple'ın çıkarmayı planladığı yeni ürünler hakkında istihbarat sunmaya devam ediyor. Prosser'a göre şirketin artırılmış gerçeklik (AR) gözlüğü önümüzdeki yıl çıkacak.

Apple Glasses önümüzdeki yıl piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör

Apple ürünleriyle ilgili güvenilir istihbaratlarıyla tanıdığımız duyumcu ve teknoloji analisti Jon Prosser, şirketin birkaç yıldır üzerinde çalıştığı artırılmış gerçeklik (AR) gözlüğü hakkında yeni bilgiler verdi.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan TFI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın 2022 yılından önce AR gözlüğünü piyasaya sürmeyeceğini söylemişti. Prosser ise Kuo ile aynı fikirde değil.

Apple Glasses önümüzdeki yıl piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör

"Apple Glasses'ı gördüm"

Kendisi, Apple Glasses'ın 2021'in ilk yarısında piyasaya sürüleceğini düşünüyor. Ayrıca, gözlük prototiplerini gördüğünü ve Apple Glasses için tasarlanmış kullanıcı arayüzü olan "Starboard" ile tanıştığını belirtti.

John Prosser, yakında Apple'ın AR gözlüğüyle ilgili çok daha fazla detay içeren bir video paylaşacağını söyledi. FRONT PAGE TECH isimli YouTube kanalında yayınlanması planlanan videoda Apple Glasses'ın kendisini ve kullanıcı arayüzünü görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim