Anlık Bildirim

Apple Glass'ın Steve Jobs versiyonu da gelebilir

Duyumcu Jon Prosser, Apple'ın Steve Jobs anısına yuvarlak artırılmış gerçeklik gözlüğü çıkaracağını söyledi. Sınırlı sayıda üretilecek model Jobs'ın taktığı yuvarlak ve çerçevesiz gözlüğe benzeyecek.

Apple Glass'ın Steve Jobs versiyonu da gelebilir Tam Boyutta Gör

Duyumcu ve teknoloji analisti Jon Prosser, Apple'ın üzerinde çalıştığı artırılmış gerçeklik (AR) gözlüğünün detayları hakkında bilgi vermeye devam ediyor.

Prosser'a göre şirket Apple Glass'ın Steve Jobs'ın taktığı ünlü yuvarlak ve çerçevesiz gözlüğe benzeyen bir versiyonunu da çıkaracak. Bu özel model sınırlı sayıda üretilecek.

Steve Jobs Heritage Edition adı altında piyasaya sürülmesi beklenen gözlüğün fiyatı standart modelden daha yüksek olacak. Prosser, Steve Jobs anısına üretilecek versiyonun hangi malzemeden yapılacağını henüz bilmediğini söylüyor.

Apple Glass'ın Steve Jobs versiyonu da gelebilir Tam Boyutta Gör

Ray-Ban Wayfarer'a benziyor

John Prosser bu hafta YouTube'da Apple'ın yaklaşan artırılmış gerçeklik gözlüğü hakkında bir video yayınladı. Apple Glass'ın prototipini gördüğünü ve çok güzel olduğunu ifade eden ünlü duyumcu, gözlüğün klasik Ray-Ban Wayfarer modelini andırdığını belirtti.

Apple Glass'ın Steve Jobs versiyonu da gelebilir Tam Boyutta Gör

Apple uzunca bir süredir gündemi meşgul eden olan artırılmış gerçeklik gözlüğünü muhtemelen iPhone 12 lansmanında göstermeyi planlıyor. Ancak Apple Glass'ın detaylı tanıtımı 2021'in Mart ayında yapılacak. Fiyat etiketinin ise 499 dolar olacağı bildiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim