Anlık Bildirim

Apple analisti: iPad mini 6'nın çıkış tarihi ertelendi

Apple ürünleriyle ilgili isabetli tahminleriyle tanıdığımız analist Ming-Chi Kuo, iPad Mini 6'nın 2021'in ikinci yarısına ertelendiğini bildirdi. İşte yeni nesil kompakt iPad ile ilgili son bilgiler.

Apple analisti: iPad mini 6'nın çıkış tarihi ertelendi Tam Boyutta Gör

Apple, bundan iki hafta önce yeni ürünlerini tanıttığı bir bahar etkinliği düzenlemişti. Cupertinolu şirketin lansman kapsamında iPad Mini 6'yı da duyurması bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi.

Çinli analist Ming-Chi Kuo'ya göre Apple yeni kompakt tabletinin çıkışını 2021'in ikinci yarısına erteleme kararı aldı. Kuo bunun nedeninden bahsetmese de ertelemenin çip tedariğinde yaşanan sıkıntılara bağlı olduğu düşünülüyor.

Apple analisti: iPad mini 6'nın çıkış tarihi ertelendi Tam Boyutta Gör

Yeni tasarım bekleyenler umduklarını bulamayabilir

Sızıntılara göre iPad Mini 6 dış görünüm anlamında mevcut nesilden pek farklı olmayacak. Tabletin daha ince çerçeveli 8.4 inç ekrana taşıması bekleniyor. Ayrıca Touch ID sensörü içeren Ana Ekran tuşu ile karşımıza çıkacak.

Cihazın tüm bunlara ek olarak Lightning bağlantı noktasını koruyacağı söyleniyor. Daha önce de belirttiğimiz üzere iPad Mini 6, tamamen yeni bir tasarım umuduyla bekleyenleri hayal kırıklığına uğratabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim