Anlık Bildirim

Apple, A12X yongalı yeni Apple TV 4K'yı piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Apple sızıntıları konusunda oldukça güvenilir bir teknoloji analisti olan Jon Prosser, teknoloji devinin yakın bir zamanda A12X yongalı yeni Apple TV 4K'yı satışa sunacağını söyledi.

Apple, A12X yongalı yeni Apple TV 4K'yı piyasaya sürmeye hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Yakın zamanda, yeni iPhone SE ve MacBook Pro'nun piyasaya sürülmesini başarıyla tahmin eden teknoloji analisti Jon Prosser, bugün Apple TV hakkında yeni bilgiler paylaştı.

Apple Arcade'i çalıştırabilir

Prosser'a göre şirket, Apple TV 4K'nın, yeni versiyonunu çok yakın bir zamanda piyasaya süreceğini iddia etti. Yeni Apple TV 4K'nın A12X çipine sahip olacağını savunan Prosser, Neptune T1125 kod adlı cihazın 64GB ve 128GB sürümlerinin geleceğini açıkladı.


Mevcut Apple TV 4K bir A10X işlemci kullanıyor ve Apple'ın A12X işlemcisi ilk kez 2018'de ilk nesil 11 inç iPad Pro'da ve üçüncü nesil 12.9 inç iPad Pro'da ortaya çıkmıştı. A10X'in bir TV kutusu için yeterince iyi olduğu belirtiliyor ancak Apple TV 4K, A12X yongasıyla birlikte gelirse bundan da şirketin yeni planları olduğu anlamı çıkabiliriz. Zira Apple TV, şirketin Arcade oyun hizmetini de çalıştırabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim