Anlık Bildirim

Apple'a iyi haber: Foxconn'da üretim normale döndü

Koronavirüs'ün patlak vermesi ile birlikte Apple'ın en büyük iş ortaklarndan biri olan Foxconn fabrikalarını kapatmıştı. Gelen haberler ise şirketin üretim hattının normale döndüğü yönünde.

Apple'a iyi haber: Foxconn'da üretim normale döndü Tam Boyutta Gör

Koronavirüs salgını nedenyile başta Çin olmak üzere, dünya çapındaki birçok şirket operasyonlarını geçici olarak durdurma kararı almıştı. Bunlardan biri olan Foxconn, Reuters'in raporuna göre Koronavirüs öncesi üretim seviyesine döndü.

Apple'ı yakından ilgilendiriyor

Tayvanlı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Foxconn kurucusu Terry Guo, fabrikalarındaki üretim hatlarının normale döndüğünü söyledi. Guo, bu dönemi beklentilerinden daha kısa sürede atlattıklarını belirtirken, Japonya ve Kore merkezli tedarik zincirlerinin henüz istenen seviyeye ulaşamadığına dikkat çekti. Zira bu iki ülkenin de henüz Koronavirüs salgını ile savaşı sürüyor.

Apple'a iyi haber: Foxconn'da üretim normale döndü Tam Boyutta Gör

Foxconn'da işlerin yoluna girmesi, bu şirkete iPhone montajını yaptıran Apple'ı da yakından ilgilendiren bir durum. Şirketin piyasaya süreceği söylenen iPhone 2 modelinin erteleneceği konuşuluyordu ancak Foxconn operasyonlarının normale dönmesinin, bu ertelemenin iptali üzerinde etkisi olup olmayacağını ise önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim