Anlık Bildirim

Ant-Man 3 resmen duyuruldu! Filmin 2022 yılında gösterime girmesi bekleniyor

Marvel'in 4. seviyesi kapsamında duyurulan yapımlara Ant-Man de eklendi. Kahramanı temel alan 3. filmde de ilk iki yapımın yönetmeni Peyton Reed ve aktör Paul Rudd'ı göreceğiz.

Ant-Man 3 resmen duyuruldu! Filmin 2022 yılında gösterime girmesi bekleniyor
Marvel’in 4. aşaması kapsamında duyurulan yapımlara Ant-Man 3 de eklendi. Doctor Strange ve Black Widow filmleri ile diğer film ve dizlere eşlik edecek yapımın yönetmenlik koltuğunda ilk iki filmin de sorumlusu olan Peyton Reed’i göreceğiz.

Ekim ayında yaptığı açıklamada Avengers: Endgame sonrası satranç taşlarının çok akıllıca dağıtıldığını ifade eden Marvel Stüdyolarının başkanı Kevin Fiege bir Ant-Man devam filminin sinyallerini zaten vermişti.

Aktör Paul Rudd’ın Ant-Man karakterine hayat vermeye devam edeceği filmde, muhtemelen kuantum evreninde kapalı kaldıktan sonra geri dönen ve kızının oldukça büyümüş haline tanıklık eden Scott Lang’in yaşayacağı maceralara tanıklık edeceğiz.

Ant-Man 3 resmen duyuruldu! Filmin 2022 yılında gösterime girmesi bekleniyor Tam Boyutta Gör

Kaynaklar, filmin 2022 yılından önce gösterime girmeyeceğini ve Doctor Strange in the Multiverse of Madness ile Thor: Love and Thunder’ın Ant-Man 3’ten önce çekileceğini ifade ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim