Anlık Bildirim

Android TV ara yüzü abonelik tarafında önemli bir değişiklik alacak

Android TV ara yüzü yeni güncelleme ile içerik aboneliklerine odaklanıyor. Kullanıcılar birkaç basit tıklama ile destekli içeriklere hızlı bir şekilde abone olabilecek.

Android TV ara yüzü abonelik tarafında önemli bir değişiklik alacak Tam Boyutta Gör

Google’ın akıllı televizyon tarafındaki ara yüzü Android TV bir süredir kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda elden geçiriliyordu. Google yakın zamanda kullanıcı ara yüzünü daha erişilebilir hale getirecek.

Yeni Android TV neler sunacak?

Büyük Android TV güncellemesinde yer alan yeni tasarım ile kullanıcılar daha odaklı öneriler alacak ve fragmanlar izleyecek. ABD içerisinde ise Netflix, Hulu gibi hesaplarını bağlayanlara ağırlıklı olarak ilgili öneriler gösterilecek.

İkinci olarak Android TV içerisinde sunulan hizmetlere abone olma sayfası daha erişilebilir hale getirilecek ve kullanıcılar kolayca bu abonelikleri başlatabilecekler. Şimdilik bazı uygulamaların desteklediği bu sistemde birkaç tıklama ile abonelik kullanıma hazır hale geliyor. Yakın dönemde Google daha fazla uygulamaya bu özelliği kazandıracak.

Akıllı televizyon pazar payı yüzde 10 civarında gezinen Google daha fazla pay alabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Samsung kendi Tizen sistemini, LG de WebOS sistemini kullandığı için Google’ın ana oyuncular tarafında şansı yok. TCL, Xiaomi gibi markalar belirli pazarlarda Android TV sistemini tercih edebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim