Anlık Bildirim

Android'in AirDrop benzeri "yakın paylaşım" özelliği, Windows ve diğer işletim sistemlerinde de çalışabilir

Android cihazlar için geliştirilen hızlı dosya transfer özelliği Nearby Share, Google Chrome sayesinde Chrome OS, Windows, macOS ve Linux işletim sistemlerinde de kullanılabilir.

Android'in AirDrop benzeri 'yakın paylaşım' özelliği, Windows ve diğer işletim sistemlerinde de çalışabilir Tam Boyutta Gör

Google'ın bir süredir üzerinde çalıştığı AirDrop benzeri dosya paylaşım hizmeti Nearby Share, yalnızca Android işletim sistemine özgü olmayabilir.

Yakın zamanda paylaşılan bir Chrome Gerrit paylaşımına göre Google, Nearby Share özelliğini Google Chrome tarayıcısına entegre ederek, Chrome yüklü tüm platformlarda bu özelliğin çalışmasını planlıyor.

Android'in AirDrop benzeri 'yakın paylaşım' özelliği, Windows ve diğer işletim sistemlerinde de çalışabilir Tam Boyutta Gör

Nearby Share, Google Chrome yüklü birçok cihazda çalışabilir

Android telefonların yanı sıra Google Chrome yüklü Windows, macOS, Linux ve Chrome OS işletim sistemi yüklü cihazlarda da çalışması beklenen Nearby Share özelliği sayesinde, yakınlardaki cihazlarla hızlı ve pratik bir şekilde kablosuz veri paylaşımında bulunabilmek mümkün.

Bluetooth ve Wi-Fi Direct teknolojilerinden istifade eden bu kablosuz veri aktarım protokolü ile ilgili çalışmalar henüz tamamlanmış değil. Nearby Share'ın Google Play hizmet güncellemesi ile birçok Android telefona eklenmesi bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim