Anlık Bildirim

Android 10'daki Canlı Altyazı özelliği Google Chrome'a geliyor

Google, Andorid 10'da Canlı Altyazı özelliğini PC'lere taşımaya hazırlanıyor. Chrome tarayıcısının Canary sürümüne eklenen özellik tüm büyük masaüstü platformlarda kullanılabilecek.

Android 10'daki Canlı Altyazı özelliği Google Chrome'a geliyor Tam Boyutta Gör

Google, Android 10 işletim sistemi ile birlikte Canlı Altyazı özelliğini de tanıtmıştı. Telefonunuzda oynatılan medyaya otomatik olarak altyazı eklemesini sağlayan bu özellik çok yakında PC'lere de gelecek.

YouTube, müzik çalar ve hatta anlık mesajlaşma uygulamalarında bile çalışan Canlı Altyazı internet bağlantısı bile gerektirmiyor. Ancak şimdilik sadece İngilizce olarak çalıştığını belirtelim.

Android 10'daki Canlı Altyazı özelliği Google Chrome'a geliyor Tam Boyutta Gör

Chrome Canary'de görüldü

Google'ın bu işlevi PC'lere taşımak üzere olduğu ortaya çıktı. Canlı Altyazı özelliği Chrome tarayıcısının Canary sürümünde görüldü. Kullanabilmek için ayarlar menüsünden manuel olarak etkinleştirilmesi gerekiyor.

Söz konusu özellik Windows, Linux ve macOS olmak üzere tüm büyük masaüstü platformlar için mevcut olacak. Canlı Altyazı özellikle işitme engelliler, yabancı dil öğrenmek isteyenler ve gürültülü ortamlarda video izleyenler için faydalı olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim