Anlık Bildirim

Analist, 2020'ye girerken Bitcoin'den daha yüksek performans gösterebilecek 7 kripto parayı açıkladı

Trader Cobb Crypto Podcast'in analisti ve ev sahibi Craig Cobb, yeni yıla girerken yükseliş gösterebilecek en iyi kripto para birimlerinin bir listesini paylaştı

Analist, 2020'ye girerken Bitcoin'den daha yüksek performans gösterebilecek 7 kripto parayı açıkladı

Craig Cobb, yaptığı açıklamada, BTC'nin hareketlerinin altcoinlere yükselmeleri için yeterli bir hareket alanı oluşturduğuna inandığını söyledi.

Cobb, bu yıl %300'den fazla değer kazanan Matic'i takip ettiğini söyledi. Matic, geliştiricilerin, hızlı bir şekilde merkezi olmayan uygulamalar ortaya koymalarına fayda sağlayan bir blockchain platformu.

Ayrıca karmaşık hesaplamaların çözülmesine yardımcı olmak için tasarlanan yapay zeka ile geliştirilmiş bir blockchaini olan Fetch.ai'nin yerel tokenını takipte olduğunu belirtti.

Cobb, Digitex Futures, Enigma ve Ripio Credit Network fiyatlarının 10-30 günlük hareketli ortalamaya geri dönmesini ve alım bölgesine girmeleri halinde harekete geçeceğini söyledi.

Ayrıca, herhangi bir veriyi, dosyayı veya iş sürecini doğrulamak için bir blockchain oluşturan Tierion'un yerel kripto para birimi olan TNT'de bir hareket bekliyor.  Buna ek olarak, Cobb, varlıkların bir partiden diğerine verimli bir şekilde yaratılmasını ve transferini kolaylaştıran bir blockchain olan Raven Coin'in bir çıkış yakalayacağını umuyor.

Analist, 2020'ye girerken Bitcoin'den daha yüksek performans gösterebilecek 7 kripto parayı açıkladı Tam Boyutta Gör

Altcoin öneren birçok analiste rağmen, bu kripto para birimlerinin çoğu spekülatif ve son derece riskli varlıklardır. Altcoinlerin çoğunluğu, 2017 yılının sonlarında tüm zamanların en yüksek seviyelerinde gördükleri değerin %90'ını veya daha fazlasını kaybetti ve bu da büyük finansal kayıplara neden oldu.

Kripto araştırma firması Messari'den gelen verilere göre, kripto piyasasındaki tüm altcoinlerin yaklaşık %80'i, bir sonraki boğa koşusu sırasında dahi, gördükleri en yüksek değerlerin altında kalacak.

Sorumluluk reddi beyanı: Bu bir alım satım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır. Haber içeriği editörün, şahısların veya şirketlerin kendi görüşleridir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğundadır. Donanımhaber ve içerik yazarı, kimsenin kişisel yatırım kararından dolayı sorumlu tutulamaz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim