Anlık Bildirim

AMD StoreMI’yi geliştirmeyi durdurdu

Kırmızı ekibin depolama alanında kullanıcıların daha hızlı bir sistem elde etmesini sağlayan StoreMI indirme bağlantısı kaldırıldı.

AMD StoreMI’yi geliştirmeyi durdurdu Tam Boyutta Gör

AMD’nin güncel işlemcileriyle kullanıma sunduğu StoreMI teknoloji yayınlanan duyuruya göre artık daha fazla geliştirilmeyecek. Firma yeni bir çözümün hazırlığında olduğunu da müjdeledi.

StoreMI tedavülden kalktı

Sistemde bağlı bulunan SSD ve HDD sürücülerini tek bir disk haline getirerek işlemlerin disk ihitiyacına göre SSD veya geleneksel sürücüye konumlanmasını sağlayan StoreMI geçtiğimiz ayın sonu itibariyle destek veya güncelleştirme almayacak.

Bununla birlikte hali hazırda yazılımı kullanan kullanıcıların kullanımına ise engel olunmayacak. AMD yazılımın indirme bağlantısını sitesinden kaldırmakla birlikte harici kaynaklardan indirmelere karşı da uyarıda bulunmuş.

AMD StoreMI’yi geliştirmeyi durdurdu Tam Boyutta Gör

İçinde bulunduğumuz çeyrek içerisinde StoreMI’nin yerini alacak ve baştan dizayn edilmiş bir yapıya sahip olacak yazılımı da müjdeleyen firma yeni uygulama hakkında detay vermemiş. 2 GB DRAM önbellek ayrılmasını da sağlayan StoreMI NVMe ile kombine edilen HDD’li sistemlerde yüklenme sürelerini 3 kata kadar kısaltabiliyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7003 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd storemi, amd depolama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim