Anlık Bildirim

AMD RX 5800 XT 80 CU ile gelebilir

Kırmızı ekibin uzun süredir merakla beklenen yüksek performanslı Navi GPU’suna dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Son gelen detay yonganın bir hayli büyük olacağına işaret ediyor.

AMD RX 5800 XT 80 CU ile gelebilir Tam Boyutta Gör

AMD’nin üst segmentte uzun yıllar sonra Nvidia’nın karşısına çıkmasını sağlaması beklenen büyük Navi GPU’su yüksek performans tutkunları tarafından heyecanla bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Lisa SU’nun büyük Navi olarak adlandırdığı GPU’nun bu yıl geleceğini müjdelemesi ardından uygun fiyata üst seviye performans elde etmek isteyenlerin gözü AMD’ye çevrildi. Görünüşe göre başarılı yöneticinin yeni GPU’yu büyük olarak adlandırması boşuna değil.

Bir teknoloji forumunda paylaşılan bilgiye göre yeni Navi yongası 80 ünite barındıracak. Bu RX 5700 XT’nin iki katına tekabül ediyor. Haliyle yeni kartın kalbinde yer alacak GPU oldukça büyük olacak.

Performans olarak RTX 2080 Ti’ya rakip olması beklenen kaslı model donanımsal ışın izleme desteğiyle de yeşil ekibe bir cevap niteliğinde olacak. Son olarak Navi 21 GPU’suyla gelecek RX 5800 XT’nin güç tüketimi ve fiyat bilgisi henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7746 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd navi 21, amd rx 5800 xt ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim