Anlık Bildirim

AMD'nin RSR teknolojisi yakında geliyor: Tüm oyunlarda çalışacak

AMD'nin oyun sektöründe büyük işler başaran FSR teknolojisini temel alan Radeon Super Resolution (RSR) yakında geliyor. Tüm oyunlarda çözünürlük ölçeklendirme desteği sunacak.

AMD'nin RSR teknolojisi yakında geliyor: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

DLSS teknolojisine rakip olan AMD FSR teknolojisi, Nvidia’ya kıyasla herhangi bir donanım ihtiyacı bulunmaması ile kullanıcılar tarafından oldukça olumlu karşılandı. Şirket şimdi de tüm oyunlarda kullanılabilecek Radeon Super Resolution (RSR) teknolojisini kullanıcılara sunacak.

Tüm oyunlarda FPS'i arttıracak

FSR 1.0 algoritmasına dayanacak RSR teknolojisi, tam ekran modunu destekleyen tüm oyunlarda çalışabilecek ve Radeon yazılım sürücüleri üzerinden aktifleştirilebilecek. Bununla birlikte oyun geliştirici desteğine ihtiyaç duymayacak yeni ölçeklendirme teknolojisi, sürücü üzerinden bağımsız olarak çalışacak ve kullanıcıların kare saniye oranlarını yükseltecek.

Oyuncuları oldukça mutlu edecek yeni teknolojinin 2022 yılının Ocak ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Desteklenen donanım tarafında RDNA1 ve RDNA 2 mimarilerini kapsayan RSR teknolojisi, Nvidia’nın yakın zamanda duyurulan Nvidia Image Scaling (NIS) teknolojisine rakip olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10138 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
radeon, amd fsr ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim