Anlık Bildirim

AMD’nin oyun ve pazarlama müdüründen ilginç tweet: Yarın bir duyuru gelebilir

Kırmızı ekibin bisiklet hamlesi donanım dünyasında yerini korumaya devam ediyor. AMD’nin yönetici isminin tweet’i ise beklenen kartların heyecanını tazelemeyi başardı.

Nvidia’nın RTX 3000 kartlarını tanıtmasının ardından gözler AMD’nin Big Navi hamlesine çevrildi. Buna karşın kırmızı ekip 2 farklı bisiklet duyurmayı tercih ederek donanım dünyasının yüzünü güldürmeyi başardı.

Frank Razor'dan şarkı sözü paylaşımı

AMD’nin oyun ve pazarlama bölümünün yöneticiliğini sürdüren Frank Razor’un attığı uzun tweet ise Ryzen 4000 ve Big Navi beklentisini canlandırmaya yetti. Annie müzikalinden Tomorrow parçasının bir bölümünün sözlerini paylaşan Razor ek bir bilgi de paylaşmamış.

 

Bazı tahminlerde bulunmak gerekirse Scott Herkelman’ın tweet’i retweetlememesi ekran kartına duyurusuna dair ihtimalleri zayıflatırken Oyun direktörü Sasa Marinkovic’in retweetlemesi ise son kullanıcı odaklı bir tanıtımın yolda olduğunu düşündürüyor.

Tablo ihtimaller ve tahminler üzerine kurulu olması nedeniyle kafa karıştırıyor. Yine de yarın AMD’nin önemli bir duyuru yapacağını söyleyebiliriz. Big Navi beklerken Big Bike da tanıtılabilir, beklentileri çok fazla yüksek tutmamakta fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3904 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
frank razor, Sasa Marinkovic ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim