Anlık Bildirim

AMD bisikletler satışa sunuldu

RTX Ampere’nin konuşulduğu şu günlerde kırmızı ekibin hamlesi beklenirken firma bisikletleriyle şaşırttı. Buna karşın MTB seçeneği uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

AMD bisikletler satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

AMD’nin fan mağazasında satışa sunduğu yeni ürünler donanım dünyasının firmadan beklediği hamleden bir hayli uzak olsa da donanımseverler tarafından mizahi bir adım olarak değerlendiriliyor.

Tek vitesli frensiz AMD bisiklet

Yeni modellerin her ikisi de 299 dolarlık fiyat etiketine sahipken birisi MTB klasmanında diğer ise şehir bisikleti sınıfına konumlandırılmış. Şehir bisikletiyle başlayacak olursak 26’’ alüminyum jantlara sahip modelde sabit vites tercih edilmiş.

AMD bisikletler satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Frenleme işleminin alışılmışın dışında bir şekilde geriye pedallanarak gerçekleştirildiği model siyah ve beyaz kasa seçenekleriyle gelirken direksiyonun kauçuk tutunma bölümlerinde turuncu rengin tercih edilerek Ryzen’a vurgu yapıldığı düşünülüyor.

AMD dağ bisikleti

MTB seçeneğine bakacak olursak model fiyatı itibariyle çok fazla seçeneğin olmadığı bir aralığa konumlandırılmış. Bu açıdan bazı eksiklikleri görmezden gelinebilir. 26’’ jant tercih edilen MTB’de shimano imzasını taşıyan 3x7 vites tercih edilmiş. Çift süspansiyonlu çözümün freni ise pek güven vermiyor.

AMD bisikletler satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Zira V frenler MTB’nin kullanılacağı tozlu ortamlarda performansından ödün vermesiyle biliniyor. Yine siyah ve beyaz kasa seçenekleriyle gelen modelin lastiklerinde ise siyah, beyaz ve turuncu renkleri tercih edebiliyorsunuz. Son olarak sadece ABD içerisine kargolanan AMD bisikletlerin 50 dolarlık kargo ücretiyle gönderildiğini ekleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19107 kez okundu.
76 kişi, toplam 77 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, amd bisiklet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim