Anlık Bildirim

Amazon'un çizgi roman uyarlaması süper kahraman dizisi Invincible'dan sahne paylaşıldı

Amazon Prime Video'nun yeni süper kahraman dizisi Invincible'dan yeni bir sahne paylaşıldı. Dizi 26 Mart'ta yayınlanacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Amazon'un çizgi roman uyarlaması süper kahraman dizisi Invincible'dan sahne paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Amazon'un sahibi olduğu Amazon Prime Video isimli video akış platformunun yeni dizisi Invincible'dan yeni bir video paylaşıldı.

Image Comics'in karakterlerinden birisi olan ve aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan Invincible animasyon dizisinin Robert Kirkman ve Cory Walker üstleniyor. Kendileri aynı zamanda çizgi romanın da yaratıcıları. Seslendirme kadrosunda ise Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh, Seth Rogen, Mark Hamill, Gillian Jacobs, Zachary Quinto, Zazie Beetz ve Jason Mantzoukas gibi isimler bulunuyor.

26 Mart'ta Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak olan dizinin yayınlanan sahnesini ve dizinin konusunu aşağıda bulabilirsiniz.

Konusu: Invincible, yaşıtlarından tek farkı, babasının gezegenin en güçlü süper kahramanı Omni-Man olan 17 yaşındaki Mark Grayson'ı anlatan bir animasyon dizisi. Ancak Mark, kendi güçleri bir yandan gelişirken babasının mirasının göründüğü kadar kahramanca olmadığını keşfeder. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim