Anlık Bildirim

Amazon'un +18 süper kahraman dizisi Invincible'dan ilk fragman

Prime Video'nun +18 yaş sınırlamalı yeni süper kahraman animasyon dizisi Invincible önümüzdeki yıl seyircilerle buluşacak.

Amazon'un +18 süper kahraman dizisi Invincible'dan ilk fragman Tam Boyutta Gör

Amazon Prime Video'nun orijinal içerik kütüphanesi hızla genişlemeye devam ediyor. Şimdi de popüler çizgi roman serisi Invincible'ın (Yenilmez) bir animasyon dizi uyarlaması duyuruldu. +18 yaş sınırlamalı (R-Rated) bir süper kahraman serisi olan Invincible ilk kısa fragmanıyla izleyenleri etkilemeyi başardı.

The Walking Dead evreninin ünlü yaratıcısı Robert Kirkman'ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan Invincible, babası dünyanın en güçlü süper kahramanı olan 17 yaşındaki Mark Greyson'un hikayesini anlatıyor. Orijinal çizgi roman serisi, içerdiği aşırı şiddet ve süper kahraman türüne getirdiği gerçekçi bakış açışıyla biliniyordu. Animasyon uyarlaması, çizgi romanların bu karakteristiğini aynen ekranlara yansıtmaya çalışacak.

Çizgi romanların yaratıcısı Robert Kirkman, Invincible animasyon dizisinin de senaristi ve yapımcısı olarak görev yapıyor. Seslendirme kısmında ise J.K. Simmons, Steven Yeun, Seth Rogen, Mark Hamill, Zazie Beetz ve Sandra Oh gibi ünlü isimler var.

Invincible 2021 yılında Prime Video platformunda seyircilerle buluşacak. Prime Video şu anda ülkemizde Amazon Prime aboneliğinin bir parçası olarak hizmet veriyor. Prime aboneliğinin fiyatı ise aylık sadece 7,90 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim