Anlık Bildirim

Amazon Türkiye’den dev hamle: Amazon Prime Türkiye’de!

Amazon'un ayrıcalık hizmeti Amazon Prime, Türkiye'de devreye girdi. Amazon Prime abonelik ücreti aylık 7,90 TL olarak belirlendi. Bu fiyata Prime Video ve Prime Gaming servisleri dahil.

Amazon Türkiye’den dev hamle: Amazon Prime Türkiye’de! Tam Boyutta Gör

Kullanıcılara özel hizmetler sunan abonelik sistemi Amazon Prime, Türkiye’ye geldi. Amazon Prime üyelerine Amazon.com.tr’de ve diğer amazon servislerinde özel ayrıcalıklar sunulacak. Amazon Prime aboneliği aylık 7,90 TL olarak ücretlendiriliyor. 30 gün boyunca ücretsiz olarak Prime'ı deneyebileceksiniz. Amazon.com.tr adresinden Amazon Prime'a abone olabilirsiniz.

Amazon Prime’ın Türkiye’deki avantajları neler?

Amazon Prime abonelerine özel indirimler yapılacak. Ayrıca “Bitmeden Yakala” kampanyalarına 30 dakika erken erişilebilecek.

Hızlı kargo seçeneklerinde de avantaj sunuluyor. Ertesi gün teslimat seçeneği ücretsiz olacak ve sınırsız olarak bu avantajdan faydalanabileceksiniz. Aynı gün (akşam) teslimat seçeneği ise bazı ürünler için ücretsiz olacak.

Amazon Prime aboneleri; Netflix benzeri dizi, film platformu olan Prime Video hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Prime Video için ek ücret ödemek gerekmiyor ancak bazı dizilerin son sezonları Prime’a dahil değil.

Prime Gaming hizmeti de (eski adıyla Twitch Prime) Türkiye’deki kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. Prime aboneleri, Amazon’un ücretsiz dağıttığı oyunları kütüphanesine ekleyebilecek. Twitch’te Prime üye seviyesine yükselecek. Bu sayede Twitch’teki kanallara ücretsiz olarak abone olabilecek.

Amazon Türkiye’den dev hamle: Amazon Prime Türkiye’de! Tam Boyutta Gör

Amazon Prime hizmeti oldukça rekabetçi bir fiyatla Türkiye’ye geldi. İlk güne özel olarak çok sayıda üründe Prime'a özel indirim uygulanıyor. Black Friday döneminde çok daha büyük indirimler yapılacak. Amazon, diğer servislerini ve Amazon Basics ürünlerini yakında Türkiye’ye getirmeyi planlıyor.

Amazon Prime'ı 30 gün boyunca ücretsiz dene

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22128 kez okundu.
169 kişi, toplam 188 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon türkiye, amazon prime ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim