Anlık Bildirim

Amazon'da Mcdodo Shop mağazası açıldı: Açılışa özel hediyeler ve indirimler

Mcdodo mobil aksesuar firması Amazon.com.tr'de mağaza açtı. Mağazanın açılışına özel olarak Amazon'daki çeşitli Mcdodo ürünlerde indirim başladı. Ayrıca DH üyelerine aksesuar paketi hediye.

Amazon'da Mcdodo mağazası açıldı Tam Boyutta Gör

Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleriyle dikkat çeken mobil aksesuar firmalarından Mcdodo, Amazon.com.tr’de McdodoShop isminde mağaza açtı. Mcdodo marka ürünler McdodoShop mağazasında doğrudan distribütör güvencesiyle satışa sunuluyor. Açılışa özel olarak Amazon.com.tr’deki farklı satıcıların Mcdodo ürünleri de dahil olmak üzere çok sayıda Mcdodo aksesuarda indirimler başladı.

DH üyelerinin en çok ilgi gösterdiği belirli Mcdodo aksesuarlarda fiyatlar dibe çekildi. USB kablo, USB Hub ve şarj adaptörlerinde indirimden faydalanabilirsiniz.

İndirimli Mcdodo ürünleri:

 

Beş kişiye Mcdodo Aksesuar Paketi hediye

Mcdodo, DH’ye özel indirim yapmakla kalmıyor bir de beş kişiye mobil aksesuar paketi hediye ediyor. Bu içeriği öne çıkarak veya beğenen kullanıcılar arasından rastgele beş kişiye Mcdodo Aksesuar Paketi hediye edilecek. Kazananlar 19 Temmuz 2021’de bu içeriğe güncelleme yapılarak duyurulacak.

Mcdodo ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için forumdaki Mcdodo Ana Konusunu ziyaret edebilirsiniz. Ürünler hakkındaki sorularınıza Mcdodo firma yetkilisi tarafından yanıt verilecek.

Mcdodo Ana Konusu: https://forum.donanimhaber.com/mcdodo--146713126

Edit: Kazananlar belli oldu

Katılan herkese teşekkür ederiz. Kazananlara hayırlı uğurlu olsun. Özel mesaj gönderip iletişim bilgilerinizi isteyeceğim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Değerli forum üyeleri, Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederiz. Asıl amacımız, kendi mağazamızdan dip fiyat yapmaktı ancak Amazon kaynaklı ...
Yorumu gör »
mcdodo.com.tr
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10461 kez okundu.
72 kişi, toplam 81 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, mcdodo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim