Anlık Bildirim

Amazfit GTR 3 Pro en iyi özelliklerle geliyor

Amazfit GTR 3 Pro akıllı saat modeli 1.45 inçlik bir ekran, Zepp OS ara yüzü, farklı platformlarla entegrasyon, GPS, sesli görüşme gibi özelliklerle geliyor.

Amazfit GTR 3 Pro tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Huami şirketinin büyümesinden en önemli aktör Amazfit akıllı saat serisi büyümeye devam ediyor. Amazfit GTR 3 Pro segmentinde iddialı özellikler ve yeni bir kullanıcı ara yüzü ile geliyor. 

Amazfit GTR 3 Pro özellikleri ve fiyatı

Amazfit GTR 3 Pro akıllı saat modeli 1.45 inçlik bir ekran yer alıyor. Üst seviye alüminyum alaşımdan imal gövde ince ekran kenarları sayesinde daha kompakt yapıya bürünmüş. Ekran 1000 nit parlaklık seviyesine kadar çıkabiliyor. 

Firmanın yeni Zepp OS kullanıcı ara yüzünü kullanan saat üçüncü taraf uygulamaları destekliyor ve daha verimli bir ortam içerisinde çalıştırıyor. 150’den fazla saat teması Her Zaman Açık özelliğini destekliyor. Kullanıcı isterse temaları düzenleyebiliyor veya web üzerinden kendi temasını da hazırlayabiliyor. 

Nabız ve kandaki oksijen seviyesini daha kısa sürede ölçebilen saat öğle uykuları da dahil gelişmiş uyku takibi ile nefes düzenini takip edebiliyor. Home Connect, Apple Health, Google Fit, Strava gibi pek çok platform ile veriler paylaşılabiliyor. 

GPS sayesinde telefondan bağımsız çalışsa da sesli görüşme için telefon bağlantısı gerekiyor. 2.3GB depolama alanına müzik yüklenebiliyor. Tasarruf modunda 1 ay, standart kullanımda 12 gün, yoğun kullanımda 6 gün, GPS açık ise 35 saat kullanım süresi elde ediliyor. Amazfit GTR 3 Pro modeli 230$ gibi yüksek bir fiyat etiketine sahip.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim