Anlık Bildirim

Alfa Romeo, 2022 yılında tam elektrikli crossover modelini piyasaya sürecek

İtalyan otomotiv devlerinden Alfa Romeo, 2022 yılına kadar tam elektrikli kompakt bir crossover aracını piyasaya süreceğini açıkladı.

Alfa Romeo, 2022 yılında tam elektrikli crossover modelini piyasaya sürecek Tam Boyutta Gör

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) şirketinin bir parçası olan İtalyan premium otomobil üreticisi Alfa Romeo'nun 2022'de tamamen elektrikli bir kompakt crossover tanıtmayı planladığı duyuruldu.

Alfa Romeo elektrikli modellere yöneldi

BMW X1'e benzer ve Volvo XC40'tan biraz daha küçük bu elektrikli kompakt aracın, emisyon standartlarının sıkılaştığı bu dönemde, Alfa Romeo'nun hızla büyüyen elektrikli otomobil pazarındaki satışlarını canlandırmak için kritik konumda olacağı belirtiliyor. Henüz adlandırılmamış olan 2022 model elektrikli Alfa Romeo crossover'dan önce, şirketin hibrit şanzımana sahip orta boy Tonale crossover'ı tanıtacağı bildirildi.

Alfa Romeo, 2022 yılında tam elektrikli crossover modelini piyasaya sürecek Tam Boyutta Gör

Tonale'nin konsept versiyonu 2019 Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkmış, elektrikli modda yaklaşık 30 mil (48 km) kilometre menzili olan aracın, Jeep Compass ve Renegade modellerinin temelini oluşturan FCA platformu üzerine inşa edildiği belirtilmişti. Alfa Romeo planlarını gerçekleştirmeyi başarırsa, 2022 yılına kadar elektrikli araç pazarında iyi bir yol katetmiş olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim