Anlık Bildirim

Alcatel, çocuk odaklı yeni tabletini duyurdu

Yeni tanıtılan Alcatel JOY TAB KIDS adındaki çocuk odaklı tablet modeli 4 çekirdekli işlemcisi ve 2GB RAM belleği ile hayal kırıklığı oluşturmayacak bir performans sunuyor.

Alcatel, çocuk odaklı yeni tabletini duyurdu Tam Boyutta Gör

Son dönemde çocuklara yönelik olarak hazırlanan tablet modellerinin sayısı artıyor. Genelde biraz eski donanımların kullanıldığı bu tablet versiyonlarında sanırız çocukların yoğun kullanım içerisinde olmayacağı tahmin ediliyor. Alcatel JOY TAB KIDS buna son örnek.

Alcatel JOY TAB KIDS özellikleri ve fiyatı

Alcatel JOY TAB KIDS tablet modeli 8 inçlik ekranında 1280x800 piksel çözünürlük barındırıyor. 4 adet Cortex-A53 çekirdekli MT8765A yonga setinin güç verdiği modele 2GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi eşlik ediyor. Bu haliyle tabletin hayal kırıklığı oluşturmayacak bir performans sergileyeceğini söyleyebiliriz.

Arka ve ön kısmında 5MP çözünürlüğünde birer kameranın olduğu tablet modeli 4080mAh kapasiteli bir batarya ile geliyor. Arka kısmında entegre bir stand ile hem tutması hem de masa üzerinde kullanımı kolaylaştırılmış.

Alcatel JOY TAB KIDS tablet modeli Android 9.0 üzerinde özel bir çocuk ara yüzü ile geliyor. Bu ara yüzde Kidomi tarafından hazırlanmış kitaplar, videolar, uygulamalar ve oyunlar yer alıyor. Ayrıca ebeveyn kontrolü sağlayacak özellikler de eklenmiş. Ürün ilk etapta T-Mobile için piyasaya çıkacak ve fiyatının 150$ civarında olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim