Anlık Bildirim

AirPods Pro esintileri taşıyan Mi Air 2 Pro ön siparişe açıldı

Xiaomi, tasarım olarak Apple'ın üst sınıf kablosuz kulaklığını andıran Mi Air 2 Pro'yu ön siparişe açtı. Cihaz, Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisi ve 28 saate kadar pil ömrü ile geliyor.

AirPods Pro esintileri taşıyan Mi Air 2 Pro ön siparişe açıldı Tam Boyutta Gör

Xiaomi, tasarım olarak AirPods Pro'yu andıran Mi Air 2 Pro isimli kablosuz kulaklığını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Çinli şirket lansman öncesinde cihaz için ön siparişleri kabul etmeye başladı. Mi Air 2 Pro'nun satışları 15 Ekim itibarıyla başlayacak.

Xiaomi ön siparişe açtığı yeni kablosuz kulaklığı için 699 yuan (104 dolar) gibi bir ücret talep ediyor. Kıyaslama yapabilmeniz açısından Apple AirPods Pro'nun 250 dolar, kısa süre önce tanıtılan Realme Buds Air Pro'nun ise 68 dolara satıldığını hatırlatalım.

AirPods Pro esintileri taşıyan Mi Air 2 Pro ön siparişe açıldı Tam Boyutta Gör

28 saate kadar pil ömrü

Kulaklıklar 6.5 gram ağırlığında. Her biri 12 mm sürücü içeriyor. Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisinin yanında ses iletimi ve gürültü azaltma işlevi için üç mikrofonla donatıldıklarını belirtelim. Xiaomi Mi Air 2 Pro'nun kutusundan dört farklı boyutta kulaklık ucu çıkıyor.

AirPods Pro esintileri taşıyan Mi Air 2 Pro ön siparişe açıldı Tam Boyutta Gör

Şirketin açıklamasına göre kablosuz kulaklıklar tek şarjla 7 saate kadar pil ömrü vadediyor. Şarj kutusunun desteğiyle bu süreyi 28 saate kadar çıkarmak mümkün. USB-C bağlantı noktası üzerinden şarj edilebilen Mi Air 2 Pro aynı zamanda Qi kablosuz şarj desteği de sunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim