Anlık Bildirim

Apple, AirPods kutularına ücretsiz emoji baskısı sunuyor

Çevrimiçi Apple mağazası uzun zamandır ücretsiz lazer baskı hizmeti sunuyordu. Sadece metinden oluşan lazer baskı hizmetine bugün itibariyle emoji seçeneği de eklendi.
AirPods’a ücretsiz emoji baskı hizmeti Tam Boyutta Gör

Apple ürünlerini küçük dokunuşlarla kişiselleştirmek isteyenlere ücretsiz lazer baskı hizmeti oldukça yardımcı oluyor. Ülkemiz de dahil olmak üzere çevrimiçi Apple mağazasından ürün alırken istediğiniz metnin lazerle basılmasını sağlayabiliyordunuz. Bugün ise ücretsiz lazer baskı seçeneklerine emojiler de eklendi.

31 farklı emoji

Apple Türkiye, iPod Touch gibi bazı ürünlere ücretsiz lazer baskı hizmeti sunuyor. Ancak AirPods için emojili lazer baskı seçeneğinin henüz yer almadığını söyleyebiliriz. Global Apple sitesine baktığımızda ise “AirPods’unu kişiselleştir” seçeneğine basıldığında 31 adet emojiden oluşan listeyi görebiliyoruz. Bu liste arasından seçtiğiniz emoji AirPods’unuz gönderilirken üzerine lazer baskı yapılıyor.

Merak edenler için söyleyelim hem metin hem de emoji basma şansınız maalesef yok. AirPods’unuza ufak bir farklılık katacak yeni emoji baskı seçeneği, kaybolma noktasında da kullanıcılara yardımcı olabilir. Şimdilik ülkemizde sunulmayan emoji lazer baskı seçeneği yakın zamanda açılacak mı hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8618 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, ipod ve
2 etiket daha airpods lazer baskı
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim