Anlık Bildirim

Adobe Illustrator, 2020 yılında iPad'e geliyor

Geçtiğimiz günlerde iPad kullanıcılarının uzun bir süredir bekledikleri Photoshop'un ardından, bir başka Adobe ürünü olan Illustrator uygulaması da 2020 yılında iPad cihazlara gelecek.

Adobe Illustrator, 2020 yılında iPad'e geliyor Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Adobe'un Photoshop uygulaması bir süredir iOS cihazlar için mevcut olsa da, bu versiyonun son derece basit olduğunu söylemek mümkündü. Ancak Adobe birkaç gün önce iPad için Photosop uygulamasını piyasaya sürerek, iOS tabletler için oldukça sağlam bir grafik uygulamasını kullanıcılara sunmuş oldu. Bir sonraki hedef ise Adobe Illustrator olacak.

Vektörel çizim yapan kullanıcıları sevindirecek haber

Ancak vektörel tasarımlar yapan bir kullanıcı veya grafiker için Adobe Illustrator yazılımının önemi oldukça büyük. Tam da bu noktada Adobe resmi blog sayfasında yayınlanan bir duyuru, vektörlerle çalışan kullanıcıları sevindirecek diyebiliriz. Zira eğer bir iPad'iniz varsa, Adobe Illustrator uygulamasının 2020 yılında iPad platformuna geleceğini müjdeleyelim.

Adobe Illustrator, 2020 yılında iPad'e geliyor Tam Boyutta Gör

Adobe'un blog makalesinde Illustrator uygulamasının hangi tarihte iPad platformuna geleceği belirtilmiyor ancak, uygulamanın henüz geliştirme aşamasında olduğunu söyleyebiliriz. Uygulamada Apple Pencil'ın özelliklerinden faydalanılabileceği beklenirken, Creative Cloud aracılığı ile birden fazla cihaz arasında senkronizasyonu desteklemesi de planlanıyor. Önümüzdeki haftalarda ise uygulamanın çıkış tarihi ile ilgili daha net bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim