Anlık Bildirim

Adobe, Creative Cloud uygulamalarına canlı yayın özelliği ekliyor

Yazılım devi Adobe, MAX 2019 konferansında, tasarımcıların yeteneklerini diğer kullanıcılarla paylaşabilmeleri için Creative Cloud uygulamalarına canlı yayın özelliği ekleyeceğini açıkladı.

Adobe, Creative Cloud uygulamalarına canlı yayın özelliği ekliyor Tam Boyutta Gör

Adobe şirketi, yıllık Adobe Max yaratıcılık konferansında yaptığı açıklamalarda Creative Cloud uygulamalarına yerleşik canlı akış özellikleri getireceğini açıkladı. Bu özelliğin beta sürümü sınırlı bir kullanıcı grubu tarafından test ediliyor bile.

Kullanıcılar için sevindiren bir gelişme

Bu özellik, kullanıcılara canlı yayın yapma ve çevrimiçi herkesin akışlarını izleyebilmeleri ve yorum yapabilmeleri için bir bağlantı paylaşma seçeneği sunacak. Baş ürün sorumlusu Scott Belsky, bu deneyimi Twitch'e benzetti, ancak belirli araçların nasıl kullanılacağını öğrenmek isteyen kullanıcılar için videoları filtreleyebilecek bir eğitim seti gibi olacağını söylemek mümkün.

Adobe, Creative Cloud uygulamalarına canlı yayın özelliği ekliyor Tam Boyutta Gör

Adobe'un canlı yayın özelliğini Youtube'da bir video izlemekten çok daha ileri götüreceği belirtilirken, belirli bir konuda kendini geliştirmek isteyen kullanıcılar için müthiş bir işlev göreceği ifade ediliyor. Canlı yayın özelliğinin hangi tarihte tüm kullanıcılara sunulacağı ve detayları ise şimdilik belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim