Anlık Bildirim

ADATA ilk güç kaynağını satışa sunuyor

ADATA XPG CR650 adındaki oyuncu güç kaynağı 650W sınıfında ve 80 Plus Gold verimlilik sertifikasına sahip. ADATA XPG CR650 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

ADATA ilk güç kaynağını satışa sunuyor Tam Boyutta Gör

Ticari hayatına bellek ve depolama ürünleri sektörü ile başlayan ADATA firması sonrasında gözünü oyuncu donanımları ile performans donanımları pazarına dikmişti. XPG markası giderek kapsama alanını genişletiyor.

ADATA XPG CR650 özellikleri ve fiyatı

ADATA XPG markası bellek ve depolama ürünleri sonrasında oyuncu dizüstü bilgisayar pazarına el atmıştı. Geçtiğimiz yıl da oyuncu güç kaynağı sınıfına giriş yapan marka uzun bir aradan sonra ilk ürünlerini piyasaya sürüyor.

ADATA XPG Core Reactor adındaki yeni seride ilk ürün CR650 oldu. ADATA XPG CR650 modeli 650W seviyesinde ve 80 Plus Gold sertifikası ile belirli yüklerde yüzde 92 enerji verimliliği seviyesine ulaşabiliyor.

Tamamen modüler bir kablolamaya sahip olan güç kaynağı tek bir +12V hattı kullanırken aşırı yükleme, sıfır yükleme, kısa devre, yüksek voltaj, düşük voltaj gibi risklere karşı da koruma sunuyor.

4 adet PCIe 6+2 pin kablosu, 2 adet 4+4 pin EPS, 24-pin ATX, 9 SATA ve 3 MOLEX bağlantısı sunan ADATA XPG CR650 10 garanti ile geliyor. Fiyatı ise 90$ olarak belirlendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim