Anlık Bildirim

ADATA, 5G altyapılarına yönelik yeni SSD modelini duyurdu

Yoğun yükler üzerinde çalışacak 5G altyapıları için depolama çözümlerinin de bu kapasiteye uygun olması gerekiyor. ADATA IM2P33E8 bu sektöre yönelik bir SSD sürücüsü.

ADATA, 5G altyapılarına yönelik yeni SSD modelini duyurdu Tam Boyutta Gör

5G altyapılarında bugüne kadar iletişim üzerine geliştirilmiş bileşenlerin haberleri gündem olmuştu ancak depolama tarafında da üreticiler hazırlık yapıyor. ADATA, bir şekilde bu trende dahil olmak istiyor.

ADATA IM2P33E8 özellikleri ve fiyatı

ADATA IM2P33E8 adındaki yeni SSD modeli PCIe Gen3 x4 M.2 2280 formatında. 5G ağlarında depolama ihtiyacını karşılamak için tasarlanan model ayrıca yapay zekâ ve Nesnelerin İnterneti sektörüne de hitap ediyor.

3D NAND bellek modüllerinin kullanıldığı PCIe Gen3 x4 M.2 2280 modeli okuma hızlarında 3500GB/s, yazma hızlarında da 3200GB/s seviyelerini görebiliyor. Model 0-70 derece arasında ve -40-85 derece arasında çalışacak versiyonlara sahip. SSD Toolbox üzerinden sürücünün tüm istatistikleri anlık olarak görülebiliyor.

RAID uyumluluğu ve uçtan uca veri koruma özelliklerinin yanı sıra AES ve TCG Opal şifreleme yöntemleri ile de oldukça güvenli bir kullanım sağlıyor. 256GB-2TB arasında değişen kapasitelere sahip ADATA IM2P33E8 için henüz bir fiyat açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim