Anlık Bildirim

ABD'den Huawei'ye Android güncellemelerini yayınlamak için ek süre geliyor

ABD Ticaret Bakanlığı, Huawei'nin geçici lisansını bir kez daha uzatmaya hazırlanıyor. Böylelikle Huawei ve Honor marka telefonlar 6 ay daha Android güncellemelerini alabilecekler.

ABD'den Huawei'ye Android güncellemelerini yayınlamak için ek süre geliyor Tam Boyutta Gör

Politico adlı internet sitesinin haberine göre ABD Ticaret Bakanlığı, Huawei’nin 18 Kasım’da sona erecek geçici lisansını 6 ay daha uzatabilir.

Ek altı aylık uzatma bazı telekomünikasyon firmalarının Huawei ile devam eden iş ortaklıklarını sürdürmelerine olanak sağlayacak. Çinli şirketin geçici lisans süresi daha önce de iki kez uzatılmıştı.

Yeni uzatma kararı ile birlikte muhtemelen yine Huawei ve Honor marka cihazlar için Android güncellemelerinin yayınlanmasına izin verilecek.

ABD'den Huawei'ye Android güncellemelerini yayınlamak için ek süre geliyor Tam Boyutta Gör

Huawei Mate 30 için değişen birşey olmayacak

Ancak sadece ABD'nin uyguladığı ticaret yasağında önce Google tarafından onaylanan akıllı telefonlar bu güncellemeleri alabilecek.

Yani bu da kısa süre önce piyasaya sürülen Huawei Mate 30 serisi akıllı telefonların lisanslı Google uygulamaları ve servislerine erişemeyeceği anlamına geliyor.

Altı aylık uzatma onaylanırsa, Huawei ve Honor marka akıllı telefonlar 2020'nin Mayıs ayına kadar yazılım güncellemelerini ve yamaları alabilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim